”Lapsellinen mies” on saapunut

lapsellinen kuva

Vuosien varrella olen luonut useita sivustoja ja blogeja. Osa niistä on jaksanut lentää pitkällekin, kuten 15-henkinen pelisivustoni Bag of Games, joka kokoaa peliteollisuuden saralta uutisia sekä mielipiteitä.

Sitten on myös vähemmän aikaa elossa olleita blogeja, kuten Noppakoura, Palikkatesti tai Markkinointitiedotus. Noppakoura keskittyi täysin roolipeleihin, pelilokeihin ja asiaan liittyviin nörttimiehen harrastuksiin, kun taas Markkinointitiedotus oli puhtaasti asiantuntijablogi markkinoinnin suhteen.

Näistä blogeista jälkimmäinen olisi selvästi kasvanut, sillä se sai hyvän alkuvauhdin mutta joskus elämä vie aikaa liikaa ihan jokaisen aktiviteetin ylläpitämiseen. Siksi blogit tulevat ja menevät…

Miksi sitten uusi blogi, jos aikaa kerran ei ollut edellisillekään? Koska olen edelleen ”lapsellinen mies” jolla on paljon harrastuksia ja siksi, että halusin pitää edellisistä blogeista osan sisällöstä elossa. Uudella blogilla voin käsitellä eri aiheita laajemmin kuin esimerkiksi puhtaasti roolipeleihin liittyvä Noppakoura. Toisin sanoen, kaikki Noppakouran sisältö on siirretty tähän blogiin. Vanhat linkit Noppakouran sivustolle toimivat, sillä uudelleenohjaus on tehty tänne.

 

Mitä lapsellisen miehen blogissa sitten käsitellään?

Tässä blogissa käsittelen lapsellisen miehen erilaisia harrastuksia ja huomioita maailmasta. Näihin kuuluu niin uusimmat vempaimet ja härvelit joihin olen hairahtunut, lapsellisen hyvät kirjat, erilaiset rooli – ja lautapelit sekä muut vastaavat. Ei siis mitään maailmaa mullistavaa, mutta enemmänkin se sama egoistinen tapa ilmaista itseään, mikä meille kaikille blogien kirjoittajille kuuluu :)

Huom! Noppakouran lukijat ovat mahdollisesti kiinnostuneet enemmän kategorian roolipelit sisällöstä. Sen löydät suoraan täältä. RSS -syötteen saa tästä.