Maan hämärä ja erään kampanjan aloitus

Tässä olisi taas erään kampanjan aloitus. Meillä on piakkoin tarkoitus maistella Earthdawn 3.0 kampanjaa joka aloitetaan nimellä Maan Hämärä. Pelin alkutilanne on Earthdawnille herkullinen hiekkalaatikko uudessa maailmassa. Pelaajia on allekirjoittaneen lisäksi kaksi, enkä usko pelikertoja tulevan kovin aktiivisesti, mutta jokainen pelikerta kuitenkin lasketaan :) Alla raapusteltu pelin alkutilanne.

================================================================

Historiankirjat kertovat, että neljätoista sukupolvea sitten esi-isäsi asuttivat Volostin rikasta laaksoa jonka tiedettiin sijaitsevan mahtavan Tyloni-vuoriston koillisreunamilla. Volostin laaksossa elämä eteni omalla tahdillaan: maata viljeltiin ja suurilta ongelmilta vältyttiin laakson hyvän sijainnin vuoksi. Vaikka paikka ei ollut täydellinen, oli Volostin laakson väki elämäänsä tyytyväisiä. Tyloni-vuoriston ihmisten kanssa oli hyvä käydä kauppaa ja Kärmesjoen vesikansalta ostettiin mausteita ja makuja, joita veden kansan parissa asumaton ei osannut odottaakaan.

Elämä eteni rauhallisesti, kunnes keisarikunnan sanansaattajat toivat synkkiä uutisia: Maata tulisi koettelemaan suuri riivaus. Niin hyväksyttiin Theranin keisarikunnan suojeluksen hinta ja alkoi valmistautuminen heidän tarjoamin keinoin. Tyloni-vuoriston uumeniin rakennettiin Ikilaakso, kaer joka suojaisi Volostin laakson väkeä kunnes maan päällä olisi jälleen turvallista.

***

Sinä olet yksi Ikilaakson asukkaista. Olet elänyt elämäsi maan alla, nauttien raikkaasta vedestä, tuntematta tuulen kevyttä kosketusta kasvoillasi. Ruokasi on maasta kasvanut, mutta maun yksinkertaisuutta et ole ihmetellyt. Sinä olet tottunut kuulemaan askeleiden kaiun, hyväksymään vaaleaihoiset ystäväsi, etkä koskaan ole oppinut kaipaamaan aurinkoa tai tähtitaivasta, sillä niitä et ole nähnyt.

Sinun nimesi on INSERT NAME yksi Ikilaakson synnynnäisesti lahjakkaista.  Vuosien saatossa opettajanasi on toiminu INSERT NAME, joka on auttanut sinua valjastamaan synnynnäisen lahjakkuutesi INSERT CHARACTER CLASS viitoittamalla tiellä. Hän Ikilaakson yksi arvostetuimmista henkilöistä ja sinulle tärkeä. Lisäksi tässä kuvailet hahmosi 10-minuutin taustan.

***

Aloitamme ensimmäisen pelikerran Ikilaakson kaerin kuvailulla tai vaihtoehtoisesti ko. kuvailu ehtii päivittymään vielä tänne ennen pelin alkua tietäen pelikertojemme harvuuden.

Vanhempi kirjoitusUudempi kirjoitus